Despre Termoconsult

Noi va oferim posibilitatea de realizat instalatii termice de calitate, net superioara, pentru ca totul este mult mai usor cu Termoconsult. Ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra, de aceea executam proiectele de instalatii cu maxima atentie la detalii si profesionalism. Doar in acest fel, vom obtine rezultatele dorite atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi ca echipa. Suntem deosebit de incantati cand observam ca unii clienti ne solicita peste ani si ani, cu aceeasi incredere si aprecierea de altadata

De ce sa alegi Termoconsult

Specialisti calificati: Angajăm doar tehnicieni cu experintă, aceștia sunt cei mai buni în industrie, astfel garantam calitatea serviciilor livrate .

Servicii de înalta calitate: La Termoconsult, încercăm să menținem relația noastră bună cu clienții chiar și după instalarea si montarea echipamentelor. Serviciile noastre permanente sunt concepute pentru a menține unitatea funcțională și eficiență maximă, fără defecțiuni.

Termoconsult : ÎȚI DEFINEȘTE CONFORTUL TĂU!

La Termoconsult vei descoperi că nu numai primești un serviciu superior, dar că cineva este mereu accesibil atunci când ai nevoie. Acest lucru este prioritatea noastra. Sunați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta cu toate nevoile dvs.

Aveți încredere în echipa noastră de experți

Echipa noastra foloseste cele mai noi tehnologii de instalatii , mentinand in acelasi timp simtul valorilor familiei in timpul deservirii locuintei dumneavoastra.

Echipa noastră

Efortul individual si colectiv al angajatilor este punctul nostru forte. Consideram ca, pe langa bunurile si serviciile pe care le oferim, marca Termoconsult reprezinta si echipa de profesionisti care le creeaza, adica cei care ne sustin si cred in valorile noastre

Marin Pinteac

Inginer

Anatol Ceban

Inginer

Ruslan Popov

Inginer

Mihai Virlan

Inginer

Partenerii noștri