De ce Termoconsult?

Alegerea unei companii de Instalatii Termice – Racire si Ventilatie este un factor foarte crucial care afectează calitatea sistemului. Un sistem de climatizare trebuie proiectat, personalizat și fabricat pentru fiecare casă individual. In colaborare cu Partenerul nostru German Stiebel Eltron suntem siguri ca putem sa va oferim un confort pe o perioada indelungata. Misiunea noastra este sa corespundem nevoilor dumneavoastră individuale și sa va facem recomandări care se vor potrivi cel mai bine casei și stilului dumneavoastră de viață.

Garanții
O garanție vă poate economisi mult timp și fara bătăi de cap atunci când lucrurile se rup. Garantia va ofera asigurari ca utilajul este functionabil si calitatea lucrarilor sunt facute la cel mai inalt nivel, astfel in situatia in care este posibil sa apara o situatie neplacuta nu veti fi afectat de cheltuieli in plus.

Experiență
Cand vorbim de experienta este vorba de mai bine de 10 ani activitatea in timp prin care noi am depistat care sunt cele mai bune sisteme de incalzire, racire si ventilare folosind utilaje de calitate Germana care ne-au convins ca clientii nostri au doar de castigat pe parcursul utilizarii acestor sisteme.

Consultare gratuita
Dacă doriți să instalați un sistem de incalzire, racire, ventilare si aer conditionat, atunci noi va oferim gratuita o evaluare cuprinzătoare a casei pentru a selecta cel mai bun sistem de climatizare.

Prețuri
Atunci când alegeți sistemul de climatizare potrivit, obiectivul dvs. ar trebui să fie să asigurați o temperatură confortabilă pentru casa dvs., chiar dacă este mai scumpă decât altele. Deși ar trebui să cumpărați o unitate a unui system de climatizare conform bugetului dvs., luați în considerare și alți factori, cum ar fi eficiența energetică și durabilitatea. Cea mai ieftină opțiune nu este întotdeauna cea mai bună calitate și rareori va fi cea mai eficientă - nu uitați, de asemenea de banii economisiți în energie și costuri de reparații, prin achiziționarea unui sistem corect și a unui utilaj de calitate mai bună, ar trebui sa avem în vedere orice decizie de cumpărare.

Calitate
Când vine vorba de industria instalatiilor termice, consumatorii analizează câțiva factori critici înainte de a face achiziții. Cele două cu care suntem familiarizat sunt mărcile și costul total, cu toate acestea, calitatea instalării este și ea incredibil de importantă. Iata de ce..

Eficienţă
Una dintre prioritățile principale atunci când cumpărăm un sistem ar putea fi eficiența . Raționamentul din spatele acestei dorințe este simplu. Doriți să vă reduceți costurile, să vă reduceți amprenta și să aveți un sistem care funcționează mai puțin pentru a face mai mult. Din păcate, o instalare proastă vă va reduce semnificativ eficiența și vă va face sistemul să funcționeze ca unul mult mai rău decât este în realitate. Unii experți cred chiar că instalarea necorespunzătoare poate scădea producția cu 30% , ceea ce este o sumă semnificativă.

Confort
Există două moduri prin care un sistem prost instalat vă poate reduce confortul. În primul rând, încălzirea și răcirea vor dura mai mult. La fel ca majoritatea oamenilor, probabil că vă țineți sistemul oprit pentru cea mai mare parte a zilei. Apoi, când ai nevoie, faci o schimbare de temperatură și o lași să treacă. Un sistem prost instalat vă va prelungi așteptarea. A doua cale este prin încălzire și răcire neuniformă. A avea puncte calde și reci în casa ta cu siguranță nu este optim

Durata de viață
După cum am explicat mai sus, eficiența scăzută face ca sistemul dumneavoastră să lucreze mai mult pentru a produce mai puțin. Rezultatul este o mașină suprasolicitată care este predispusă să se defecteze. Deși s-ar putea să vă așteptați la 10 sau 15 ani de viață dintr-un sistem care funcționează bine, ați putea obține mult mai puțin dintr-unul care este în continuă tensiune. Nu numai că vă va oferi o factură de înlocuire uriașă, dar va trebui să faceți față neplăcerilor de a avea un antreprenor care lucrează continuu la casa dvs.

Termoconsult : ITI DEFINESTE CONFORTUL TAU!

La Termoconsult vei descoperi că nu numai primești un serviciu superior, dar că cineva este mereu accesibil atunci când ai nevoie. Acest lucru este prioritatea noastra. Sunați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta cu toate nevoile dvs.

Aveți încredere în echipa noastră de experți

Echipa noastra foloseste cele mai noi tehnologii de instalatii , mentinand in acelasi timp simtul valorilor familiei in timpul deservirii locuintei dumneavoastra.

Echipa noastră

Efortul individual si colectiv al angajatilor este punctul nostru forte. Consideram ca, pe langa bunurile si serviciile pe care le oferim, marca Termoconsult reprezinta si echipa de profesionisti care le creeaza, adica cei care ne sustin si cred in valorile noastre

Sergiu Curagău

Fondator

Dumitru Vozian

Director Executiv

Mihai

Instalator

Ștefan

Instalator

Sergiu Toma

Manager vînzări

Partenerii noștri