Aspirație centralizată

Aerul pe care il respiram este o nevoie constanta si vitala. Calitatea precara a aerului ne afecteaza pe toti. Pentru ca ne dorim o calitate a aerului mai bună, dorim un mediu sănătos chiar și în locuința noastră, fără murdărie și praf. Studiile cercetătorilor arată că în zilele noastre, inspirăm un aer de până la cinci ori mai poluat în casă decât afară și întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm și alergii în prezent decât cu câțiva ani în urmă. Sistemul de aspirație centralizat a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie și pentru a ne transforma habitatul locuinţei într-unul curat și protejat din punct de vedere igienic. Aerul filtrat este evacuat în afara casei, eliminând toate elementele de contaminare, comparativ cu aspiratoarele clasice convenționale. Sistemul de aspirație centralizat este ușor de utilizat, convenabil din punct de vedere financiar și foarte eficient.

Rolul nostru de protejare a aerului continua sa se extinda. “Salvarea” noastra este TUBO ce vine din partea producatorului italian AERTECNICA, lider mondial in proiectarea sistemelor de aspirare centralizata https://www.aertecnica.com/ . Functionarea sistemului TUBO este atat simpla cat și practica: tubul flexibil de lungimi diferite se conecteaza la prizele de aspirare. Aspiratorul porneste automat si praful aspirat se filtreaza iar dupa aceea se evacueaza in exterior.

“Salvarea” noastra este TUBO

Unitatea este plasată într-un spaţiu secundar, garaj sau zona de depozitare. Rețeaua specială de conducte de vid este fixată în interiorul zidurilor casei, aceasta conducând praful de la prize la unitatea centrală de aspirare. Acest lucru poate fi instalat fie în timpul construcţiei sau montate pe casa dvs. deja existentă. Prizele TUBO reprezinta un echilibru perfect intre tehnologie, design si fiabilitate, respectand si mediul înconjurator.

Ce poate face TUBO?

TUBO reprezinta un echilibru perfect intre tehnologie, design si fiabilitate, respectand si mediul înconjurator

 

  Avantajele, caracteristicile tehnice net superioare, designul deosebit, aria larga de utilizare si implementare, durabilitatea datorata sistemului de autocuratare a filtrului si a automatizarii si realizarea unei puteri mari de aspirare obtinute cu un consum redus de energie recomanda utilizarea sistemului TUBO in orice spatiu care necesita curatare (case, apartamente, hoteluri, banci, spatii de birouri, spalatorii auto, centre comerciale, cabinete-laboratoare dentare, etc.)

  Nu in ultimul rand, aspiratoarele centralizate joaca un rol important in prevenirea imbolnavirilor pulmonare. Astfel, “Termoconsult” prin TUBO reuseste sa creeze un mediu, in care putem respira un aer curat, demostrandu-si astfel propria filosofie:  “Think clean”                   

  Pentru a realiza un sistem de aspirare centralizata, firma investeste foarte mult timp, pasiune și pricepere in ceea ce face. Aceste investitii la care se adauga experienta de peste 25 de ani a producatorului, constituie garantia ca toti clientii “Termoconsult” vor beneficia de un sistem avansat de aspirare.